Lorem Ipsum

Lorem Ipsum

Lorem Ipsum

Hikayemiz

Esans ve Aroma dünyasının yeni yüzü olan Arcadia, sektöre yepyeni bir soluk getiriyor. Sektörde bir kilometre taşı olmak hedefiyle yola çıkan Arcadia, doğandan duyulara olan bu mistik yolculukta sizi kendisi ile yürümeye davet ediyor.

Deneyimli personeli, teknolojik laboratuvarları ve yenilikçi özel projeleri ile ülkemiz esans ve aroma sektörüne farklı bir renk katmakta olan Arcadia, ulusal ve uluslararası birçok markanın ve firmanın çözüm ortağı olmaktan gurur duyuyor. Dünya trendlerini yakından takip eden yetenekli parfüm ve aroma uzmanlarının eşsiz çalışmaları sonucu ortaya çıkan koku ve tatlar, mevcut projelere katma değer sağlamanın yanı sıra gelecekteki projeler için de geniş bir vizyon sunmaktadır.

Biz Kimiz?

Arcadia, 20 yıllık bir birikimin üzerine 2018 yılında, arge ve üretim faaliyetlerinin de yer aldığı, üretimde mükemmellik, doğaya derin saygı iş modeli ile İstanbul’da kuruldu.

Biz Ne Yapıyoruz?

Modern yaklaşımın, tutkunun, yaratıcılığın ve yeniliğin ışığında, yalnızca koku ve tat dünyasındaki ilham verici deneyimleri keşfetmekle kalmıyor, aynı zamanda beden, zihin ve gezegen için iyi hissettiren harika kozmetik ve gıda deneyimleri oluşturuyoruz.

SSS

Esans ve Aroma hakkında herşey…

Nasıl daha fazla bilgi ve danışmanlık alabilirim?

Müşterilerimiz bizimle iletişime geçtikten sonra bulundukları bölgeye göre ilgili deneyimli müşteri temsilcilerimiz onları karşılar veya iletişeme geçer ve ihtiyaçlarını en iyi şekilde anlamaya çalışarak verilen bilgilere göre kendilerini en uygun çözüm konusunda yönlendirirler.

Projemize kim bakacak?

Müşteri temsilcilerimiz, projenizi sizden aldığı detaylı biligi ışığında inceleyerek, kalite ve fiyat açısından en iyi alternatifleri deneyimli parfümörlerimiz ile ihtiyaç ve taleplerinize uygun olarak belirlerler.

Numune alabilir miyiz ve nasıl?

You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Teslim süresi ve MOQ nedir?

Projeye bağlı olarak teslimat süresi ve minimum sipariş miktarı değişebilir, ancak dahili hedefimiz her zaman MOQ esnekliği ile bir üretimi 2 hafta içinde sevk etmektir.

Bizimle İletişime Geç!

Arcadia, hem Türkiye yerel pazarı hem de tüm uluslararası pazar için rekabetçi maliyetle en iyi ürünleri sunan esans ve aroma üreticisidir.